Flow Yoga

Haal meer uit je energie!

"Het doel van Dru yoga is dat je de stress in je leven beter kunt beheersen en je je energieker voelt."

Dru yogareeksen bestaan uit zachte strekoefeningen, draaiingen en buigingen die de spanningen uit gewrichten en spieren doen wegstromen. Het doel van Dru yoga is dat je de stress in je leven beter kunt beheersen en je je energieker voelt.


Tijdens de groepslessen leer je bewuster te worden: je observeert je ademhalingsritme, je ervaart lichaamssensaties, je laat je gedachten en zorgen even wegvloeien. Geleidelijk aan integreer je de aangeleerde technieken in je dagelijks leven. Les na les zul je veranderingen opmerken in je lichaam: je lenigheid neemt toe, je spiertonus verbetert, je bloedsomloop wordt gezonder en je bloeddruk komt in evenwicht.

 

Spanningen in de schouders, stijfheid in de nek en de rug nemen af en spanningshoofdpijn wordt verzacht. Mensen met een zittend beroep en/of wie ook in zijn vrije tijd overmatig gebruik maakt van zijn computer, smartphone of tablet krijgen steeds meer chronische nek-en rugklachten. De effecten van houdingen uit de kantooryoga die regelmatig ook worden aangeleerd, zijn dan ook heilzaam.

Ga naar THUIS OEFENEN en neem dagelijks wat tijd voor een kort rugprogramma met een groot effect!


De relaxatietechnieken stellen je in staat om gemakkelijker in te slapen en slapeloosheid te bestrijden.

 

De ademhaling is de schakel tussen lichaam en geest. De manier waarop je ademhaalt, bepaalt je mentaal en fysiek welzijn. Door de ademhaling te verdiepen en het ademhalingsritme te vertragen, verlaag je je stressgehalte.

 

Wanneer het lichaam in balans is en je geest vrijgemaakt is, word je positiever, krijg je meer zelfvertrouwen, ben je kalmer en toch ook vitaler.